Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Mitä yritysten – myös PK-yritysten – olisi hyvä tietää ja ottaa haltuun vastuullisuusasioiden osalta vielä ennen kesälomia?

11.6.2024 08:30

Fondia, Estradia-sali 2krs

Lähitapahtuma

Tervetuloa kesäiseen aamupalatilaisuuteen kuulemaan kestävästä kehityksestä, ESG:stä ja yritysvastuusta Fondialle!

Vastuullisuussääntelyä tulee EU:sta paljon, ja se vaikuttaa kaikenkokoisiin yrityksiin. Kesällä 2024 on tärkeää tietää, mitä on tulossa, ja mihin pitää valmistautua jo nyt. Tilaisuudessa saat katsauksen sääntelyyn ja siihen, mitkä asiat vaativat reagointia, ja toisaalta mihin kannattaa nyt panostaa.

Tilaisuuden ohjelma

  • 8:30 - 9:00 Ilmoittautuminen ja aamupala 
  • 9:00 - 10:00 Kuinka päästä alkuun ja mihin kiinnittää huomiota vastuullisuustyössä: pääset kuulemaan vastuullisuustyön tiekartasta, olennaisuusanalyysistä työkaluna sekä arvioimaan miten kestävyyttä koskeva EU-sääntely vaikuttaa yrityksesi toimintaan / Netta Skön, Senior Legal Councel, Group Sustainability, ESG and Responsible Business Lead, Fondia Oyj.
  • 10:00 Tilaisuus päättyy

Kenelle

Tilaisuus on osoitettu ekonomeille, jotka tekevät töitä vastuullisuuteen ja ESG:hen liittyvien asioiden parissa olitpa sitten yrityksen toimitusjohtaja, talousjohtaja, markkinointijohtaja tai jonkun muun tittelin omaava henkilö. Tilaisuus on erinomainen myös omistajayrittäjille ja hallituksen jäsenille, sillä hallituksen tulee varmistua siitä, että yrityksessä on riittävästi osaamista vastuullisuusasioiden kehittämiseen yrityksessä.

Fondia lyhyesti

Fondia Oy ratkaisee yritysten lakitarpeet yhdistämällä sisäisten lakiosastojen ja asianajomaailman palveluiden parhaat puolet. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa. Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli 26,1 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on yli 190 työntekijää. 

Paikkoja 50. Ilmoittaudu viimeistään 11.6. klo 8.00.

Huomioithan, että ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että  toimitamme Fondialle osallistujien nimitiedot kulkulupia varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjä: Business Partners

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   11.6.2024 08:30
Päättyy:   11.6.2024 10:00

Tapahtumapaikka

Fondia, Estradia-sali 2krs

Aleksanterinkatu 11
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki