Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Miten esihenkilönä sitoutat henkilöstöä?

13.10.2022 11:00

Webinaari

Vastuullinen johtajuus: Kitkasta imuun – miten esihenkilönä sitoutat henkilöstöä?

Pandemia on muuttanut työn arkea ja moni pohtii mitä työelämältä haluaa. Esihenkilön johtamiskykyjen ja -tapojen on uudistuttava. Webinaarissa Novetoksen valmentaja Pia Jäminki-Hovi antaa vinkkejä, miten tiimin jäsenten yhteenkuuluvuutta, intoa ja tyytyväisyyttä työhön voi parantaa.

Ilmoittaudu viimeistään 13.10. klo 10.30.

Tervetuloa linjoille!

Järjestäjät: Helsingin Ekonomit ja Novetos

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

13.10.2022 11:00

Päättyy:  

13.10.2022 12:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

helsinginekonomit.fi

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki