Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Tärkeimpien kyvykkyyksien tunnistaminen ja kehittäminen

7.6.2023 09:00

Webinaari

Kyvykkäässä tiimissä porukka viihtyy ja tuloksia syntyy, mutta mitkä kyvykkyydet ovat teidän tiimissänne ja tilanteessanne ne tärkeimmät?

Webinaarissa paneudutaan siihen, miten keskeiset kyvykkyydet tunnistetaan ja miten niitä voidaan kehittää arjessa yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.6. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

7.6.2023 09:00

Päättyy:  

7.6.2023 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki