Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Näin järjestin äitini hoivan työelämän kiireiden keskellä

31.3.2023 11:00

Webinaari

Päivitys 20.3.2023

Tapahtuma siirtyy pidettäväksi 31.3.2023. Jos olet aikaisemmin ilmoittautunut tapahtumaan, sinun ei tarvitse tehdä toimenpiteitä: ilmoittautumisesi siirtyy tapahtuman uuteen ajankohtaan. Tiedotamme tapahtuman uudesta ajankohdasta verkkosivuilla ja tapahtumaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti sähköpostilla.

____________________________________

Näin järjestin äitini hoivan työelämän kiireiden keskellä - Hoivapalvelu Helppyn perustaja Richard Nordströmin tarina


Lähes jokainen työssäkäyvä kohtaa saman tilanteen: oman vanhemman pärjääminen ja hyvinvointi arjessa alkaa huolestuttaa joko vähitellen tai jopa äkillisesti.

Myös Richard Nordström oli täysin uuden edessä, kun hänen iäkäs äitinsä alkoi tarvita apua arkeensa. Pian hän huomasi käyttävänsä illat googlatessa, mitä tulisi tehdä. Tietoa oli paljon, eikä kellään tuntunut olevan hyviä ratkaisuja tilanteeseen. Oivallus oli nopea: hoiva-ala kaipaisi uudistusta.

richard-nordstroCC88m-helppy.png (1.30 MB)


Tässä webinaarissa Nordström kertoo, miten hän järjesti äitinsä hoivan työelämän kiireiden keskellä ja miten sen seurauksena syntyi täysin uudenlainen hoivayritys, Helppy. Helppy tarjoaa apua kotiin ja uudistaa kotihoitoa kehittämällä teknologiaa, joka tekee hoivasta parempaa kaikille osapuolille: ikäihmiselle, perheenjäsenelle ja hoitajille.


Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 31.3. kello 10.30 mennessä.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

 

Helppy on uuden ajan hoivapalvelu, joka tarjoaa apua ikäihmisille oman nimetyn avustajan tai hoitajan eli “helpperin” avulla. Lisäksi omainen saa aina käyntikuulumiset ja tiedon läheisensä voinnista Helppy-sovellukseen. Helppy toimii usein kunnan kotihoitoa täydentävänä palveluna ja Helppyn apuun on mahdollista käyttää useilla alueilla myös palveluseteliä. Vuonna 2018 perustettu Helppy on jo yli tuhannen perheen luottoapu ympäri Suomen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

31.3.2023 11:00

Päättyy:  

31.3.2023 12:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki