Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja? André Noël Chaker

15.6.2023 08:30

Webinaari

Tähän saakka olemme pitkälti keskittyneet siihen, kuinka voimme valjastaa tekoälyn korvaamaan ihmisen tekemiä töitä. Sen rinnalle on noussut keskustelu tekoälyn luovuudesta ja kuinka tekoäly kehittyy inhimillissä taidoissa. MySpeaker on valjastanut tekoälyn tukemaan ihmistä inhimillisten taitojen kehittämisessä.

Puhetaito on yksi ihmiskunnan historian vanhimmista taidoista. Tutkimusten mukaan retoriset taidot ja kyky vaikuttaa puheella, ovat myös tulevaisuuden merkittävimpiä työelämän taitoja. Mullistava innovaatiomme MySpeaker Rhetorich kehittää vaikuttavia puhetaitoja yhdistäen tekoälyn ja ihmisen parhaat puolet. Tervetuloa mukaan kuulemaan André Noël Chakerin johdolla, kuinka tekoäly muuttaa puhetaitoja ja miksi tämä on käänteentekevää? 

andreCC81-noeCC88l-chaker.jpeg

André Noël Chaker, Hallituksen puheenjohtaja

André Noël Chaker on yrittäjä, kirjailija, puhuja, juontaja, lakimies ja yritysjohtaja. Muun muassa. Yrittäjänä hän on työskennellyt maailman suurimpien teknologiayritysten kanssa ja ollut johtava voima monissa tieteen, tekniikan, pelien ja urheilun hankkeissa. Puhujana hän on innostava, moderaattorina ja isäntänä maailmanluokkaa.

Andrén kirjoittamat ”The Finnish Miracle – 100 menestyksen vuotta” (2017) ja ”The Finnish Miracle” (2011), ovat eniten myytyjä liiketoiminnan kirjoja Suomen historiassa. Hänen seuraava kirjansa ”Speak or Die” käsittelee puhumista ja vaikuttamista.

André Noël Chaker on kotoisin Kanadasta ja hän kotiutui Suomeen 25 vuotta sitten. Hänet valittu Vuoden Puhujaksi Suomessa kaksi kertaa. Sen seurauksena, hän on ollut yksi Suomen kysytyimpiä puhujia viimeisten vuosien aikana. Hän on esiintynyt sadoissa tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla. Kuulijat liike-elämän, kulttuurin, urheilun ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. André Noël Chaker on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan.

André on visionääri, liike-elämän antropologi ja positiivisesti ainutlaatuinen puhuja.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.6. klo 8.00.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

15.6.2023 08:30

Päättyy:  

15.6.2023 09:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki