Helsingin Ekonomit - Ekonomiyrittäjät

Tapahtuman oletuskuva

Rohkeutta moderniin myyntiin ja oman osaamisen brändäämiseen

23.4.2024 09:00

Webinaari

Webinaari on räätälöity erityisesti yrittäjille, jotka haluavat viedä myynnin ja markkinoinnin seuraavalle tasolle.

Nykyisessä nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja digitaalisen ostokäyttäytymisen aikana pelkkä perinteinen myyntityö ei enää riitä. Menestyäkseen yrittäjien on oltava rohkeita ja valmiita hyödyntämään moderneja myynnin ja markkinoinnin keinoja sekä kanavia.

Tämä webinaari on suunniteltu antamaan inspiraatio ja tietämys, joita tarvitset oman osaamisesi tehokkaaksi brändäämiseksi ja sosiaalisen myynnin strategioiden hyödyntämiseksi.

Webinaarissa opit, miten voit:

  • Rakentaa vahvan henkilökohtaisen brändin, joka erottuu kilpailijoista ja tuo liiketoimintahyötyä yrityksellesi.
  • Hyödyntää sosiaalista mediaa ja verkostoitumista luodaksesi suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin ja kumppaneihin.
  • Tuottaa arvokasta sisältöä, joka houkuttelee kohderyhmääsi ja rakentaa luottamusta brändiisi.


Tämä webinaari ei ole pelkästään teoriatietoa, vaan tarjoilee konkreettisia esimerkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka voit ottaa käyttöön heti. Olitpa sitten kokenut yrittäjä tai vasta aloittelemassa uraasi, saat uusia näkökulmia ja rohkeutta, jota hyödyntää liiketoimintasi kasvattamisessa!

oona-kankkunen-09.jpeg

Webinaarin puhujana toimii Oona Kankkunen, Network & Growth:in yrittäjä ja perustaja. Oona on modernin myynnin valmentaja, social selling- ja ajatusjohtajuus kouluttaja, Keynotepuhuja, ja tietokirjailija. Oonan ammattisydän sykkii uuden ajan myynnin kehittämiselle sekä markkinoinnin ja myynnin yhteistyön parantamiselle, johon liittyy myös hänen esikoistietokirja “Kasvua Somesta” joka julkaistiin 2023 keväällä. Teos oivalluttaa sosiaalisen myynnin strategioista sekä tuloksellisesta somen hyödyntämisestä osana B2B-myyntiä ja liiketoiminnan kasvattamista.

Aktiivinen verkossa viestiminen on tuonut Oonalle myös kymmenien medioiden haastatteluita ja tunnustuksia tunnettuna myynnin vaikuttajana sekä paikan virallisessa #myynninlähettiläs roolissa Myynnin & Markkinoinnin Ammattiliitossa. LinkedInissä Oona tunnetaan aktiivisena verkostoitujana, ja yhteisön #SocialSellingSuomi perustajana. Oona toimii B2B-yrityksien apuna myynnin muutoksessa, ja tuo yrityksiin mukanaan moderneja toimintamalleja, kuten social sellingin, ajatusjohtajuuden, monikanavaisen myynnin pelikirjat ja arvomyynnin, johon kuuluu myös asiantuntijoiden myyntitaidot.

Ilmoittaudu viimeistään 23.4. klo 8.30.

Tervetuloa linjoille! 

Järjestäjä: Ekonomiyrittäjät

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

23.4.2024 09:00

Päättyy:  

23.4.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki