Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Toimeenpanokyky - menestyksen uusi musta

7.5.2024 09:00

Webinaari

Tiimien toimeenpanokyky on keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä ja työntekijöiden onnistumisen kokemuksessa. Oli kyse sitten isoista transformaatioista tai päivittäisen työn perusprosesseista, pelkkä motivointi ja innostaminen eivät yksinään auta saavuttamaan tavoitteita. Tarvitaan osallisuutta, merkityksellisiä tavoitteita ja selkeää fokusta - siis toimeenpanon taitoa.

Tässä webinaarissa sukellamme tiimien toimeenpanokyvyn, johtamisen ja kehittämisen salohin. Opit webinaarissa:

  • Mistä menestyksekäs toimeenpano syntyy
  • Miten toimeenpanokykyä voi mitata ja kehittää
  • Miltä suomalaisten työpaikkojen toimeenpanokyky näyttää juuri nyt tuoreiden tutkimustulosten perusteella

Saat webinaarista konkreettisia vinkkejä toimeenpanokyvyn ja tuloksellisen tiimityön kehittämiseen omassa organisaatiossasi. Webinaarin oppeja voivat hyödyntää niin johtajat, esihenkilöt kuin asiantuntijat.

Webinaarin puhujana toimii työelämän tutkimuksen ja kehittämisen huippuammattilainen, Promenade Insightin toimitusjohtaja ja seniorikonsultti Annarita Koli.

annarita_koli_pysty.jpg

Annarita Kolilla (FT, VTM) on yli 20 vuoden kokemus työntekijäkokemuksen tutkimuksessa ja työorganisaatioiden kehittämisessä lukuisilla toimialoilla. Annarita on ollut vaikuttamassa suomalaisen työelämän kehittymiseen monenlaisissa rooleissa: henkilöstö- ja asiakastutkimusten syväosaajana, osallistavien muutosprosessien fasilitoijana, työkykyjohtamisen konsulttina ja väitöskirjatutkijana. Annaritan väitöskirja (2014) käsitteli työn ja työhyvinvoinnin kehittämistä osallistavin menetelmin työn murrostilanteessa. Vuonna 2021 Annarita suoritti Systemic Coach opinnot.

Tällä hetkellä Annarita luotsaa tutkimus- ja kehittämistoimisto Promenade Insightia, joka toteuttaa asiakasorganisaatioille henkilöstö- ja asiakastutkimuksia, 360-arviointeja ja muutosprosesseja. Työkulttuurien ja johtamisen tutkimus ja kehittäminen on Annaritalle intohimo, josta hän innostuu vielä vuosienkin jälkeen.

Ilmoittaudu viimeistään 7.5. klo 8.30.

Tervetuloa linjoille!

Järjestäjä: Business Partners

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja opiskelijayhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

7.5.2024 09:00

Päättyy:  

7.5.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki