18.1.2024 17:00 - 18.1.2024 20:00 Finlayson Meetings , Satakunnankatu 18 A , 33210  Tampere

Osakeyhtiön johdon ja hallituksen jäsenen vastuut ja velvoitteet

18.1.2024 17:00

Finlayson Meetings

Lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan Ekonomien tilaisuuteen torstaina 18.1.2024 Finlayson Meetingsin upeisiin kokoustiloihin! 

Iltaa isännöi yhteistyössä Finlayson Meetings ja Asianajotoimisto Alfa Oy.  Tilaisuuden aiheena on osakeyhtiön johdon ja hallituksen jäsenen vastuut ja velvoitteet.

Hallitustyöskentelyn merkitystä saatetaan herkästi vähätellä etenkin pienemmissä yrityksissä, vaikka osakeyhtiölain säännökset koskevat niin pienempiä kuin suurempiakin yhtiöitä. Tule kuulemaan aiheesta lisää, mitä jokaisen yrityksen johdossa ja hallituksessa työskentelevän tulisi tietää vastuistaan ja velvoitteistaan juridisesta näkökulmasta.

Tilaisuudessa kerromme muun muassa tarkemmin oikeaoppisesta ja huolellisesta hallitustyöskentelystä, mikäli myöhemmin joudut perustelemaan yrityksen johtoasemassa tai hallituksen jäsenenä tekemiäsi päätöksiä tai niiden tekemättä jättämistä.

Asianajotoimisto Alfan toimitusjohtaja, asianajaja Peter Rasmussen ja juristi, KTM Otto Santala keskittyvät osakeyhtiön johdon ja hallituksen jäsenen vastuisiin juridisesta näkökulmasta ja hallituskonkarit Tero Ylönen (M&A Officer WaveCrest Group, HPJ: WaveCrest Group, Dista Oy, Feedbackly Oy, Choice HR Oy, hallituksen jäsen: Tussitaikurit Oy, Laina Finance Ltd.) ja Klaus Breitholtz (HPJ: Future Board, hallituksen jäsen: Genevia Technologies, Hallituspartnerit, hallitustyön väitöskirjatutkija) ovat kertomassa omakohtaisia kokemuksia yritysjohto- ja hallitustyöskentelystä sekä millaisia haasteita ovat kohdanneet omissa positioissaan. 

Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan tilaisuudessa!​​​​​​​


 

Lisätietoa:

Asianajotoimisto Alfa Oy on tamperelainen asianajotoimisto, jolla on yli 20-vuoden osaaminen eri oikeudenaloilla. Alfa tarjoaa laadukkaita oikeudellisia palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Alfan palvelut kattavat laajan valikoiman oikeudellisia tarpeita, mukaan lukien liikejuridiikan, sopimusoikeuden, työoikeuden, kiinteistöoikeuden, perhe- ja perintöoikeuden sekä riitojenratkaisun. Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa tai edustusta, ota yhteyttä Asianajotoimisto Alfa Oy:n asiantuntijoihin. He auttavat mielellään ja varmistavat, että saat tarvitsemasi oikeudellisen avun ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Alkukonsultaatio on maksuton. 

Peter Rasmussen, asianajaja, toimitusjohtaja, GSM +358 50 567 8120, peter.rasmussen@alfalaw.com

Otto Santala, juristi, KTM, GSM +358 445656411, otto.santala@alfalaw.com

​​​​​​​www.alfalaw.com

 

Kun kokous saa tehdä vaikutuksen – Finlayson Meetings

Tampereen Finlaysonin alueella sijaitseva Finlayson Meetings tarjoaa yrityksen omia toimistotiloja täydentäviä kokous- ja tapahtumatiloja. Noin 600 neliön kokouskeskuksen kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa sekä kokouskeskuksen yhteydessä olevat palvelut mahdollistavat virallisemmat kokoukset ja rennommat yritystapahtumat. Laadukkaat kokouspalvelumme kattavat koko päivän, aamiaisesta päivälliseen ja viihdyttävään illanviettoon asti. Lisätiedot ja kokousvaraukset

https://finlaysonmeetings.fi/ tai info@finlaysonmeetings.fi

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   18.1.2024 17:00
Päättyy:   18.1.2024 20:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Hannele Mustonen

040 159 9326

Tapahtumapaikka

Finlayson Meetings

Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet