4.4.2023 17:30 - 4.4.2023 19:15 Rest. Tekniska, 6 vån , Eriksgatan 2 , 00100  Helsingfors

Annullerad: Ge din presentation ett lyft och få publiken att vilja lyssna

4.4.2023 17:30

Rest. Tekniska, 6 vån

Tyvärr är evenemanget inställt; vi återkommer till nytt datum inom kort.

I Finland har vi en stor sakkunskap, men då vi ska kommunicera det här kunnandet till andra händer det lätt att vi förminskar oss själva eller vår sakkunskap. Vi tänker inte heller alltid tillräckligt mycket på hur vi kan göra det intressant och relevant för den som lyssnar.

Under den här föreläsningen med Alexandra Ohls får du konkreta tips på hur du kan bli mera övertygande och få publiken att vilja lyssna. Det spelar ingen roll om du är en van talare eller om du drar dig för att tala inför publik, du kommer garanterat att få något matnyttigt med dig.

Föreläsningen är interaktiv med plats för reflektion och diskussion i mindre grupper.

I början av evenemanget bjuds på en salt bit med kaffe eller te.

Om Alexandra Ohls

Alexandra är en ICF-certifierad coach som fascineras av retorik, kommunikation och samspelet mellan människor. Hon är företagare - AO Coaching & Consulting - och jobbar som retorikcoach, mentorcoach och facilitator. Parallellt med företagandet jobbar hon som studiecoach på Hanken.

Under flera år har Alexandra utbildat i retorik och vet att precis alla kan utvecklas som talare. Som retorikcoach hjälper hon sina kunder att lyfta sin presentationsteknik till en ny nivå och att våga ta plats. Kombinationen av professionell coaching och hennes expertis inom retorik gör att hon kan anpassa sin coaching och sina utbildningar utgående från kundens behov och hjälpa kunden att hitta sin röst.

Alexandra är språkvetare i grunden och har jobbat som specialist och ledare inom utbildning, administration, kommunikation och kvalitetssäkring. I dag har hon sitt drömjobb där hon får hjälpa människor att hitta sin egen röst och våga ta plats.

Anmälningen är öppen för Niords ekonom- och juniormedlemmar.
Anmälan till detta evenemang är stängd.

Det finns inga fler platser.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

4.4.2023 17:30

Slutar:  

4.4.2023 19:15

Organisatör

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@niord.fi

Evenemangsplats

Rest. Tekniska, 6 vån

Eriksgatan 2
00100 Helsingfors

Se större karta och ruttinstruktioner