Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnista kilpailuetua

31.5.2022 11:00

Webinaari

Tuntuuko, että kaikki meteli itsensä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on jo tulvinut niin pahasti yli, ettei siitä enää saa otetta? Internet on täynnä itsensä kehittämisen ja hyvinvoinnin guruja, lupauksia ja palveluita, mutta miten oikeasti tehdä jatkuvasta oppimisesta elämäntapa ja lopultakin luoda ne hyvät elämäntavat, jotka pysyy?

Suomalainen verkkovalmennus-startup Driim etsii vastauksia juuri näihin kysymyksiin ja haasteisiin. Tule mukaan Driimin webinaari-sarjaan, jossa ensimmäisessä osassa nelinkertainen olympiaurheilija ja Driimin perustaja Mika Poutala jakaa vuosikymmenien oppinsa ja tarinansa maailman huipulta siitä, miten itsensä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista meistä jokainen voi rakentaa menestystä.

Myöhemmin pidettävässä webinaari-sarjan toisessa osassa syvennytään tapojen muutokseen ja siihen, miten elämämme rakentuvat arjen tavoista ja siihen, miten meistä jokainen voi rakentaa parempia tapoja sekä päästä eroon niistä huonommista.

Ilmoittaudu viimeistään 31.5. klo 10.00

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

____________________________________

JÄSENETU

Driim on innostava verkkovalmennuspalvelu, joka auttaa sinua tekemään elämästäsi sellaista kuin haluat sen olevan.

Helsingin Ekonomien jäsenenä saat Driimin kaikki valmennukset vuodeksi puoleen hintaan seuraamalla jäsenkirjeen ohjeita tai osallistumalla webinaariin.

 

 

 

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

31.5.2022 11:00

Päättyy:  

31.5.2022 12:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

helsinginekonomit.fi

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki