Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Yritysesittely Lovena: Miten tehdä vaikutus toiseen ihmiseen ensihetkestä alkaen?

13.6.2023 17:30

Maria 01

Lähitapahtuma


Lovena on 2021 perustettu deittailuun keskittyvä startup. Lovena auttaa 2545 -vuotiaita sinkkuja löytämään pitkäaikaisen kumppanin ja perustamaan perheen. Yritys julkaisi viime syyskuussa mobiilisovelluksen, joka yhdistää ihmisiä arvoihin ja elämäntyyliin perustuen. Sovelluksella on jo yli 8 000 käyttäjää. 

Lovena tarjoaa myös deittailuun liittyviä valmennuksia ja aiheissa keskitymme etenkin vuorovaikutustaitoihin, itsetuntoon ja hyvän ensivaikutelman tekemiseen. Palvelu on vastaisku pinnalliselle deittikulttuurille ja ns. kertakäyttödeittailulle. Ulkonäkökeskeisten palveluiden loputon svaippailu vaikuttaa negatiivisesti monen sinkun itsetuntoon ja aiheuttaa turhautumista. Lovena tarjoaa palvelun, joka nostaa asiakkaan mahdollisuuksia lupaaviin kohtaamisiin sekä online että offline. 

Illan aikana kuulet millainen Lovenan matka on ollut tähän pisteeseen, mikä startup-yrittämisessä on yllättänyt eniten ja mitä vinkkejä heillä on antaa startup-yrittäjyydestä haaveileville. 

Ohjelma

  • 17.3018.00 Ovet auki. Osallistujat voivat ottaa pientä tarjottavaa.
  • 18.0019.30 Yritysesittely ja "Miten tehdä tehdä vaikutus toiseen ihmiseen ensihetkestä alkaen?"
  • 19.3020.00 Hetki aikaa vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua.
  • 20.00 tapahtuma päättyy.

Miten tehdä vaikutus toiseen ihmiseen ensihetkestä alkaen? Aiheesta kertoo Lovenan perustaja Katri Gruner. Katri on todellinen deittailun asiantuntija ja hän on mm. Suomen ensimmäinen henkilökohtainen matchmaker. Tämän lisäksi Katri on järjestänyt erilaisia sinkkutapahtumia ja -valmennuksia, sekä sittemmin rakentanut tiiminsä kanssa nollasta oman deittailuäpin, Lovenan. 

Ensivaikutelman merkitys korostuu niin deittailussa kuin myös esimerkiksi työelämässä. Meillä on vain ohikiitävä hetki aikaa tehdä vaikutus uuteen ihmiseen ja ensivaikutelmaa on vaikeaa enää muuttaa jälkikäteen. Katri kertoo mitkä asiat vaikuttavat hyvään ensivaikutelmaan, mikä on “halo-efekti” ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota livetilanteissa. Kuulet myös millaiset nettideittiprofiilit keräävät eniten tykkäyksiä ja mitkä kolme asiaa on välttämätöntä muistaa ensitreffeillä. 

Paikkoja 70 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 8.6.


Järjestäjä: Nuoret Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

13.6.2023 17:30

Päättyy:  

13.6.2023 20:00

Tapahtumapaikka

Maria 01

Lapinlahdenkatu 16
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki