Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Nyt riittää oppiminen

24.5.2022 09:00

Webinaari

Jatkuva oppiminen on yksi työelämän tärkeimpiä taitoja, mutta millä tasoilla oppiminen ja kehittyminen tapahtuu? Kuinka lähteä tälle uudelle kehittymisen polulle? Miten voit entistä paremmin valjastaa sitä osaamista mitä sinulla jo on?

Novetoksen valmentajat Catharina Kallio ja Pirjo Ahonen avaavat sinulle oppimisen teemaa lisää Novetoksen ja Helsingin Ekonomien järjestämässä webinaarissa.

Ilmoittaudu viimeistään 24.5. klo 8.30.

Tervetuloa!

Järjestäjät: Helsingin Ekonomit ja Novetos

___________________________

 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuulinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

24.5.2022 09:00

Päättyy:  

24.5.2022 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

helsinginekonomit.fi

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki