Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltuutus – turvaa selustasi!

2.6.2022 16:30

Clarion Hotel Helsinki

Lähitapahtuma

Avioero, kuolema, sairastuminen tai onnettomuus - oletko varautunut näihin riskeihin etukäteen avioehdon, testamentin tai edunvalvontavaltuutuksen muodossa? Mitä niiden laatimisessa pitää huomioida? Entä millainen avioehto tai testamentti ei aja etujasi ja johtaa vain ojasta allikkoon?

Avioero, kuolema, sairastuminen ja onnettomuus ovat kaikki elämän kriisitilanteita, joissa hyvät neuvot ovat kalliit. Hyvänä päivänä niitä ei ajattele, mutta kohdalle sattuessaan moni ikävä tapahtumakulku voi realisoitua.

Tässä tilaisuudessa perintö- ja jäämistöoikeuden asiantuntija, varatuomari Piia Jeremejeff käy läpi keskeiset asiat elämäsi tärkeimmistä asiakirjoista eli avioehdosta, testamentista ja edunvalvontavaltuutuksesta. Tilaisuus sopii ihan jokaiselle aihepiiristä kiinnostuneelle. Olemme varanneet aikaa myös kysymysten esittämiseen. Tervetuloa!

Piia Jeremejeff on toiminut pitkään perhe- ja jäämistöoikeuteen erikoistuneena juristina. Hänellä on vahva kokemus kouluttajan tehtävistä eri yrityksille, järjestöille ja koulutusyhteisöille. Piiaa ja hänen osaamistaan on käytetty hyödyksi myös asiantuntijan roolissa eri medioissa. Kokemuksensa myötä hän on asiakasta lähellä oleva ja asiakkaan elämästä aidosti välittävä juristi. 

Ohjelma

  • klo 16.30 Ilmoittautuminen, kevyt välipala
  • klo 17.00 Tervetuloa
  • klo 17.10 Avioehto ja testamentti
  • klo 18.00 Testamentti, edunvalvontavaltuutus ja yleisön kysymykset
  • klo 19.00 Tapahtuma päättyy.

Paikkoja on 60 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 18.5.

Järjestäjä: Ekonominaiset

_____________________________________

Osallistu lähitapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Helsingin Ekonomit suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä koko tapahtuman ajan.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

2.6.2022 16:30

Päättyy:  

2.6.2022 19:00

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki