Helsingin Ekonomit - Hyvinvointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

3D-sisäpyöräily THE TRIP™ sekä Hyvinvointiekonomien vuosikokous

22.11.2023 18:30

Esport Center

Lähitapahtuma

Tervetuloa mukaan Hyvinvointiekonomien vuosikokoukseen Pohjoismaiden suurimpaan sisäliikuntakeskukseen Esport Centeriin, Espooseen Tapiolan Urheilupuistoon. Vuosikokouksessa käydään läpi katsaus Hyvinvointiekonomien toimintaan ja valitaan uusia jäseniä kaksivuotiskaudelle sekä sporttaillaan sisäpyöräilyn muodossa. Vuosikokouksen yhteydessä tarjolla on smoothieta, voileipää, kahvia ja teetä.

Virallisen osuuden jälkeen päästään 3D-sisäpyöräilymaailman tunnelmiin! Kyseessä on Les Millsin (maailman suosituin ryhmäliikuntakonsepti) sisäpyöräilytunti THE TRIP®, joka on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40 minuutin sisäpyöräilytunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen ympäristö 3D-maailmassa huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Esport on pääkaupunkiseudulla ainoa liikuntakeskus, jossa tuntia pääsee kokeilemaan. Tunnin ohjaajana toimii kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, KTM, Karolina Teir.

Ohjelma

  • 18.30 - 18.45 Ilmoittautuminen, tarjoilu: smoothie, voileipä, kahvi, tee
  • 18.45 - 19.30 Hyvinvointiekonomien vuosikokous
  • 19.30 - 19.45 Treenivaatteiden vaihto
  • 19.45 - 20.35 Oheisohjelma: Huikea THE TRIP® 3D -sisäpyöräily 
  • 20.35 - 21.00 Keskustelua palautusjuoman (vesi, vissy, siideri, lonkero, olut) kera
  • 21.00 Tilaisuus päättyy

Sisäpyöräilyyn varusteiksi joustavat treenivaatteet, sisäurheilukengät, pikkupyyhe, hikinauha ja vesipullo. Muistatahan ottaa myös peseytymisvälineet (oma pyyhe ym.). 

Vuosikokous on avoin kaikille Helsingin Ekonomien ja kylteriyhdistysten jäsenille. Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 23 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.11.

Paikalle pääset kätevästi metrolla (metropysäkki Urheilupuisto) tai omalla autolla. Omalla autolla tullessasi saat kolme tuntia ilmaista parkkiaikaa, kun jätät rekisterinumerosi Esport Centerin vastaanottoon.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Hyvinvointiekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

 

Ajankohta

Alkaa:   22.11.2023 18:30
Päättyy:   22.11.2023 21:00

Tapahtumapaikka

Esport Center

Koivu-Mankkaan tie 3
02200 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki