Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Miten johdat motivaatiota?

28.2.2024 09:00

Webinaari

Mikä synnyttää sisäistä motivaatiota? Miten voit johtamisella tukea tai nakertaa motivoitumista? Mitä tarvitset motivoivan keskustelun rakentamiseen?

Kun työnteko itsessään tuntuu innostavalta ja palkitsevalta, ihminen on sisäisesti motivoitunut. Sisäinen motivaatio tukee monipuolisesti sekä hyvinvointia että tuloksellisuutta – se on siis aihe, johon jokaisen johtamistyötä tekevän kannattaa perehtyä. Itseohjautuvuusteorian mukaan sisäiseen motivoitumiseemme vaikuttavat autonomian, kyvykkyyden ja yhteisöllisyyden kokemukset.

Miten johtajan itsetuntemus liittyy aiheeseen? Millä tavoin keskustelutilanteisiin kannattaa valmistautua? Entä millainen vuorovaikutus tukee johdettavien autonomian, kyvykkyyden ja yhteisöllisyyden kokemuksia? Mikä on sinun, johtajan, kuuntelun ja kyselyn suhde?

Tule webinaariin 28.2.2024 kuulemaan lisää. Saat näkökulmia ja työkaluja motivaation johtamiseen.

Puhujina ovat Laura Sundell ja Anne Roine, jotka toimivat Novetoksessa johtamisen ja työyhteisöjen valmentajina, kehittäjinä ja coacheina.

Lauran valmennustyössä tyypillisiä teemoja ovat johtamisessa, valmentavassa otteessa ja itsetuntemuksessa kehittyminen. Sertifioituna ICF coachina hän tukee sekä yksilöitä että tiimejä työelämän erilaisissa tilanteissa, esimerkiksi johtaja- tai esihenkilöroolin haltuunotossa, itsensä johtamisessa ja uuden tiimin aloittaessa. Aiempi työkokemus esihenkilö-, projektipäällikkö- ja koulutustehtävistä tuo perspektiiviä valmennus- ja coachingtyöhön. Laura haluaa oivalluttaa ihmisiä sekä inhimillisyyteen että tuloksellisuuteen.

Anne on, yli 10 vuoden valmentajauransa aikana, valmentanut organisaatioiden johtoryhmiä, johtajia ja esihenkilöitä valmentavalla otteella ja kehittänyt työhyvinvointia eri toimialueilla.

Master PCC, IFC coachina Anne on tukenut johtajien ja esihenkilöryhmien henkilökohtaista kasvua ja osaamisen kehittymistä. Anne haastaa turvallisesti ja antaa tilaa prosessoida ja oivaltaa. Anne toteaakin, että valmennus tai coaching on aina matka itsensä sisälle, josta tullaan löydettyjen viisauksien kera takaisin.  Annen pitkä ja monipuolinen työkokemus johtajana ja esihenkilönä tuo perspektiiviä hänen nykyiseen työhönsä. Tämä yhdistettynä hänen innostavuutensa synnyttää uusia tapoja toimia ja kehittää ihmisiä haastamaan itseään. Anne saa ihmiset syttymään, voimaantumaan ja toimimaan yhteistyössä. 

Osallistumismaksu: Webinaari on maksuton Helsingin Ekonomien sekä paikallisyhdistystoimintaa järjestävien ekonomi- ja opiskelijayhdistysten jäsenille. Muille ekonomijäsenille osallistumismaksu on 38 euroa. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.2. klo 8.30.

 

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

28.2.2024 09:00

Päättyy:  

28.2.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki