Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Keskisuuret yritykset digitalisaation murroksessa

13.4.2023 16:30

Sofigate toimisto

Lähitapahtuma

Digitalisaation johtaminen keskisuuren yhtiön menestyksen takana

Näemme arjessa jatkuvasti miten erityisesti keskisuuret kasvuhakuiset yhtiöt kamppailevat digitalisaatiohaasteiden kanssa ja jäävät siinä jalkoihin. Yhtiöiden haasteena on usein, että toiminta on usein jo verrattain monimutkaista, mutta käytettävissä olevat resurssit eivät ole samalla tasolla kuin suuremmilla kilpailijoilla. Toisaalta, yhtiöt eivät ole yhtä tunnettuja kuin suuremmat kilpailijansa, joten osaavan ja kokeneen työvoiman hankinta digitalisaation edistämiseksi on erittäin haastavaa. Tilannetta ei helpota yhtiöihin jo kertynyt teknologinen kehitysvelka.

Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja digitalisaation johtamisesta keskisuurten yhtiön kasvun mahdollistajana sekä keskustellaan käytännön toimenpiteistä ja mahdollisuuksista. Paneelin osallistujat edustavat valikoituja keskisuuria kasvuyhtiöitä, mukana myös asiantuntijoita Sofigatelta, Microsofilta sekä Business Technology Forumista.

 

Lars Husberg on kokenut liiketoiminnan, digitalisaation ja muutosten johtaja. Hän on nähnyt ja kokenut asiat hallituksen, toimitusjohtajan, konsultin ja toimittajan näkökulmista. Tällä hetkellä Lasse toimii Lappset Groupin kehitysjohtajana ja varatoimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana Oy Hedengren Ab:ssa ja Efima Oy:ssä ja hallituksen jäsenenä Kontiotuote Oy:ssä. Lassen uran varrella business teknologian näköalapaikkoja ovat tarjonneet IBM, PwC, Capgemini ja Accenture niin konsulttina kun johtajana.

lars-husberg_1.png (2.40 MB)

Mari Tuominen (KTM) johtaa Microsoft Finlandin small medium and corporate -liiketoimintaa, joka on merkittävä osa Microsoft Finlandin liikevaihdosta. Hän on Microsoft Finlandin johtoryhmän jäsen.  Ennen Microsoftia hän työskenteli Hewlett Packard Enterprisessa, jossa hän toimi useissa johtotehtävissä General Western Europe -alueella ja sitä ennen Suomessa ja Baltiassa keskittyen teknologiapalveluihin ja -ratkaisuihin.

mari-tuominen_1.jpg (171 KB)

Jussi Kärkkäinen on kokenut muutoksen johtaja. Hän vastaa MPS Executive & Boardin Banking and Finance liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hänen keskeisimpinä tehtävinä ovat ylimmän johdon avainhenkilövalinnat, johtoryhmä- ja hallitustyön kehittäminen sekä M&A konsultointi. Keskiössä on miten yritykset voivat vastata toimintaympäristön muutoksessa tehokkaasti osaamisvajeeseen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus finanssisektorilla Suomessa ja kansainvälisesti liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Danske Capitalissa, Suomen Asiakastiedossa, Lähivakuutuksessa, FIM varainhoidossa sekä Amundi Asset Managementissa.

jussi-karkkainen_1.jpg (186 KB)

 

Ohjelma:

  • 16.30 - 17.00 Ilmoittautuminen ja iltapala
  • 17.00 - 17.15 Tervetuliaissanat, Sofigate
  • 17.15 - 18.00 Keynote-puhe, Lars Husberg, Lappset Oy 
  • 18.00 - 19.00 Paneelikeskustelu, jossa mukana Lars Husberg (Lappset Oy), Jussi Kärkkäinen (MPS), Mari Tuominen (Microsoft), sekä Sofigaten omat asiantuntijat
  • 19.00 - 19.30 Vapaata keskustelua, verkostoitumista
  • 19.30 Tapahtuma päättyy

 

Paikkoja on 100 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 11.4. mennessä.

Tervetuloa!

Järjestäjät: Business Partners ja Liikkeenjohdon kerho

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   13.4.2023 16:30
Päättyy:   13.4.2023 19:30

Tapahtumapaikka

Sofigate toimisto

Tekniikantie 12
02150 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki