Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Keskisuuret yritykset digitalisaation murroksessa

13.4.2023 16:30

Sofigate toimisto

Lähitapahtuma

Digitalisaation johtaminen keskisuuren yhtiön menestyksen takana

Näemme arjessa jatkuvasti miten erityisesti keskisuuret kasvuhakuiset yhtiöt kamppailevat digitalisaatiohaasteiden kanssa ja jäävät siinä jalkoihin. Yhtiöiden haasteena on usein, että toiminta on usein jo verrattain monimutkaista, mutta käytettävissä olevat resurssit eivät ole samalla tasolla kuin suuremmilla kilpailijoilla. Toisaalta, yhtiöt eivät ole yhtä tunnettuja kuin suuremmat kilpailijansa, joten osaavan ja kokeneen työvoiman hankinta digitalisaation edistämiseksi on erittäin haastavaa. Tilannetta ei helpota yhtiöihin jo kertynyt teknologinen kehitysvelka.

Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja digitalisaation johtamisesta keskisuurten yhtiön kasvun mahdollistajana sekä keskustellaan käytännön toimenpiteistä ja mahdollisuuksista. Paneelin osallistujat edustavat valikoituja keskisuuria kasvuyhtiöitä, mukana myös asiantuntijoita Sofigatelta, Microsofilta sekä Business Technology Forumista.

 

Lars Husberg on kokenut liiketoiminnan, digitalisaation ja muutosten johtaja. Hän on nähnyt ja kokenut asiat hallituksen, toimitusjohtajan, konsultin ja toimittajan näkökulmista. Tällä hetkellä Lasse toimii Lapset Groupin kehitysjohtajana ja varatoimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana Oy Hedengren Ab:ssa ja Efima Oy:ssä ja hallituksen jäsenenä Kontiotuote Oy:ssä. Lassen uran varrella business teknologian näköalapaikkoja ovat tarjonneet IBM, PwC, Capgemini ja Accenture niin konsulttina kun johtajana.

lars-husberg.png (3.78 MB)

Ohjelma:

  • 16.30 - 17.00 Ilmoittautuminen ja iltapala
  • 17.00 - 17.15 Tervetuliaissanat, Sofigate
  • 17.15 - 18.00 Keynote-puhe, Lars Husberg, Lappset Oy 
  • 18.00 - 19.00 Paneelikeskustelu, Jussi Kärkkäinen, Leader of Banking & Finance segment, Senior Consultant, MPS Executive & Board sekä Mari Tuominen, liiketoimintajohtaja Small, Medium and Corporate Business, Microsoft
  • 19.00 - 19.30 Vapaata keskustelua, verkostoitumista
  • 19.30 Tapahtuma päättyy

Paikkoja on 100 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 11.4. mennessä.

Järjestäjät: Business Partners ja Liikkeenjohdon kerho

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

13.4.2023 16:30

Päättyy:  

13.4.2023 19:30

Tapahtumapaikka

Sofigate toimisto

Tekniikantie 12
02150 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki