Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

YHTEYS - avain johtamiseen

17.5.2024 10:00

Webinaari


Ihmisten välinen syvä yhteys on kaiken innovatiivisuuden, aikaansaamisen, sitoutumisen ja tuloksellisuuden ytimessä. Tiimit ja organisaatiot eivät kaadu vaikeuksiin vaan yhteydettömyyteen ja kaikkien ongelmien ytimessä on lopulta rikkoutunut tai heikkolaatuinen yhteys. Paras tulos tehdään vahvan yhteyden turvin ja se mahdollistaa sen, että voidaan olla kestävällä tavalla vaativia. Teknologian ja tekoälyn kehityksen kiihtyessä inhimillisyys ja yhteyden merkitys organisaatioiden johtamisessa korostuu entisestään.

Menestyvissä organisaatioissa yhteyttä johdetaan tietoisesti: ei ainoastaan osana työkykyä, vaan keskeisenä osana kannattavaa liiketoimintaa ja sen strategiaa. Hyvä yhteys luodaan aktiivisesti.

Webinaarissa Kimmo Kääriä  tarjoaa tuloksellisen kattauksen niin teoriaa kuin käytännön vinkkejäkin:

  • Mitä on yhteys ja miksi sen kanssa on haasteita?
  • Miten kalliiksi huono yhteys tulee ja mitä hyvä yhteys mahdollistaa?
  • Miten yhteyttä tulee konkreettisesti johtaa tiimeissä ja organisaatioissa?
  • Miten olla etänä yhdessä?

kimmo_web.jpg

Kimmo Kääriä on executive coach (ACC), tietokirjailija ja puhuja. Hän on neljällä mantereella elänyt ekonomi, jolla on yli 15 vuoden kokemus johtamis- ja kehittämistehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä järjestökentässä. Kimmo on toiminut mm. hallitus-, toimitusjohtaja- ja myyntijohtajarooleissa sekä liikkeenjohdon konsulttina. Kokemus on erityisen vankkaa sote-alalta, joka on läpikäynyt haastavaa murrosvaihetta. Hän on suositun "Yhteyden ytimessä" podcastin host ja yksi "Yhteys - avain johtamiseen" (2024, Alma Media) kirjan kirjoittajista.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.5. klo 9.30. Tervetuloa linjoille!

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

17.5.2024 10:00

Päättyy:  

17.5.2024 11:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki