Helsingin Ekonomit - Vastuullisuusekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Miten johtaa yritystä kohti kestävää menestystä? - Tärkeimmät opit ja oivallukset matkan varrelta

25.10.2024 09:00

St1, Tripla Workery West

Lähitapahtuma

Kaisa Kurittu ja Lea Rankinen ovat pitkän ja monipuolisen uran tehneitä vastuullisuusammattilaisia, joita suomalainen liike-elämä arvostaa korkealle. Heidän vankkaan kokemukseensa ja sitä kautta kertyneeseen näkemykseen on voinut kurkistaa viimevuonna julkaistun ”Menesty kestävästi – Vastuullisuus johdon ja hallituksen agendalla” kirjan kautta. Kirja saavutti pian julkaisunsa jälkeen vankan aseman monen yritysjohtajan must read -listalla.

Tällä hetkellä moni suomalainen yritys rakentaa jo hiki hatussa pohjaa ensi keväänä voimaan astuvaa CSRD:n (Corporate Sustainability Reporting Directive) mukaista raportointia varten. Raportointivelvoitteet on nostettu aivan uudelle tasolle, mistä ei kukaan selviydy käden käänteessä. Vaikka läpinäkyvä raportointi onkin tärkeää, Kaisa ja Lea ovat myös aktiivisesti korostaneet uuden EU-regulaation strategista merkitystä: ”Kaiken tämän hässäkän keskellä on erityisen tärkeää sisäistää ja pitää kirkkaana mielessä, että CSRD:ssä tärkeintä ei oikeastaan ole itse raportointi. Kyse ei ole raportoinnista vaan arvonluonnista”, kirjoittivat Lea ja Kaisa kevään blogikirjoituksessaan.

Helsingin Ekonomien jäsenillä on nyt hieno mahdollisuus ammentaa kaksikon vankasta käytännön osaamisesta keskustelutilaisuudessa, jossa kuulemme Kaisan ja Lean uuden kirjan tärkeimmät viestit, sekä opit ja oivallukset matkan varrelta. Keskustelemme myös kestävän liiketoiminnan johtamisesta.

Tapaamme St1:sen pääkonttorissa Pasilassa, jossa emäntämme ottavat vastaan maksimissaan 30 hengen ryhmän. Ilmoittautuminen viimeistään 20.10.

Huomioithan, että ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että  toimitamme St1:selle osallistujien nimitiedot kulkulupia varten.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Vastuullisuusekonomit

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:   25.10.2024 09:00
Päättyy:   25.10.2024 10:30

Tapahtumapaikka

St1, Tripla Workery West

Firdonkatu 2 (vastaanotto 6. krs)
00520 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki