Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

PERUTTU: Aamiaisryhmäcoaching hybridijohtamisesta

18.5.2022 07:45

Clarion Hotel Helsinki

Lähitapahtuma

 

Päivitys 13.5.

Tapahtuma on peruutettu ilmoittautumisten vähäisen määrän vuoksi. Ilmoitamme peruutuksesta tapahtumaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. Tapahtuma pyritään järjestämään uudestaan syksyllä 2022.

_____________________________________

Ryhmäcoaching: Tule keskustelemaan lähi- ja etätyön johtamiseen, ihmisten motivoimiseen ja yhteistyön kehittämiseen liittyvistä arjen haasteista.  

Tule verkostoitumaan ja keskustelemaan tämän päivän johtamisesta. Ota kantaa, kuuntele ja saat näkemyksiä, miten voit kehittää omaa johtamistasi ja saavuttaa aiempaa parempia tuloksia. Saat konkreettisia työkaluja työsi muutoshaasteisiin.

Valmennus toteutetaan ammattilaisen johtamana ryhmäcoachauksena, jossa osallistujien omat kokemukset ja näkemykset muokkaavat tilaisuuden kulkua.  

Ohjelma

  • klo 7.45 Buffet-aamiainen ja verkostoituminen
  • klo 8.15 Valmennus alkaa
  • klo 10.00 Valmennus päättyy.

Valmentajana Päivi Hautamäki VT, TJ , Certified Business Coach, valmentaja, puhuja ja hallitusammattilainen. Hän on toiminut hallitusten puheenjohtajana ja tehnyt mittavan johtajauran kansainvälisten pörssiyritysten asiantuntijana, esihenkilönä ja johtoryhmän jäsenenä. Päivin syksyn 2020 tilaisuus etätyön johtamisesta sai erinomaisen palautteen.  

Paikkoja on 25 osallistujalle. Osallistumismaksu 25 euroa sisältää runsaan hotellin buffet-aamiaisen ja valmennuksen. Ilmoittaudu viimeistään 10.5.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Ekonominaiset

_____________________________________

Osallistu lähitapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Helsingin Ekonomit suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä koko tapahtuman ajan.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2022 07:45

Päättyy:  

18.5.2022 10:00

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

helsinginekonomit.fi

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki