Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

Tapahtuman oletuskuva

Ateneumin Albert Edelfelt -näyttely

10.5.2023 15:30

Ateneumin taidemuseo

Lähitapahtuma


Ateneumin Albert Edelfelt -näyttely esittelee Suomen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kuuluvan taiteilijan koko uraa. Edelfelt oli kansainvälinen vaikuttaja, joka toimi tienraivaajana sekä yhteyksien luojana myöhemmille suomalaistaiteilijoille erityisesti Pariisissa. Ennen Ateneumia taiteilijan vientinäyttely on ollut esillä Petit Palais’ssa Pariisissa ja Göteborgin taidemuseossa.

Osallistumme tapahtuman aluksi suosittuun Edelfeltin taidetta esittelevään näyttelyintroon, joka kestää 30 minuuttia. Intron jälkeen jokainen voi tutustua näyttelyyn itsenäisesti.

Museoon on esteetön sisäänkäynti Ateneuminkujalta. Osallistujat ostavat pääsylipun itse Valopihan ryhmäkassalta maksuvälineellä, maksusovelluksella tai Museokortilla. Kerro kassalla asiakaspalvelijalle, että kuulut Helsingin Ekonomien introryhmään. 

Intron pääsymaksu on 8 euroa, joka maksetaan käteisellä tapahtuman vastuuhenkilölle paikan päällä. Varaathan mukaan tasarahan. 

Saavu Ateneumiin hyvissä ajoin, viimeistään klo 14.45, ilmoittautumista ja pääsylipun ostoa varten. Näyttelyintro alkaa Ateneum-salissa tasan klo 15.30, jonka jälkeen ovet sulkeituvat eikä introon sen jälkeen ole enää mahdollisuus osallistua.

Paikkoja on 30 osallistujalle. Pääsymaksu näyttelyyn maksetaan paikan päällä, oppaan esittämä näyttelyintro 8 euroa maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittaudu viimeistään 7.5.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Päiväklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

10.5.2023 15:30

Päättyy:  

10.5.2023 16:30

Tapahtumapaikka

Ateneumin taidemuseo

Kaivokatu 2
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki