Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Sijoittamisen tulevaisuus - miten sijoituskohteet muuttuvat?

28.9.2022 08:30

Webinaari

Talous ja sijoittaminen ovat kokeneet todellisen myllerryksen viimeisen vuoden aikana. Tulevaisuus on todella hämärän peitossa ja ennusteiden tekeminen on haastavampaa kuin pitkiin aikoihin. Energiapula ja ilmastonmuutos vahvistavat muutosta ja muuttavat samalla myös sijoittamisen painopisteitä.

Mitä tämä tarkoittaa sijoittamisen ammattilaisille sekä meille kuluttajille? Mitä kannattaa ottaa huomioon sijoittamispäätöksiä tehtäessä? Miten vastuullisuus näkyy sijoittamispäätöksissä – vai näkyykö? Entä miten koko maailmaa ravistelevat geopolitiikan muutokset vaikuttavat sijoituksiin?

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja keskustelemaan sijoittamisen näkymistä! Tilaisuudessa käydään läpi ilmiötä ja näkemyksiä tulevaisuuteen ja tällä hetkellä sijoittamispäätöksiin vaikuttaviin ilmiöihin. Puhujana tilaisuudessamme on Danske Bankin Chief ESG Specialist Peter Lindstöm. Peter on kestävän sijoittamisen johtavia asiantuntijoita ja ennen Danske Bankia hän on toiminut yli 15 vuotta kansainvälisen rahoituksen tehtävissä, joista viimeset seitsemän vuotta vastuullisen sijoittamisen parissa.

Tervetuloa siis mukaan päivittämään tietosi sijoittamisen näkymistä!

Ilmoittaudu viimeistään 28.9. klo 8.00.

Järjestäjä: Konsuliklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2022 08:30

Päättyy:  

28.9.2022 09:45

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki