Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Keskittymiskyky kilpailutekijänä

4.9.2024 09:00

Webinaari

Elämme huomioteollisuuden aikakaudella, jossa keskittymiskyvyn rapautumisesta on tullut globaali ilmiö.  Ilman keskittymiskykyä, ei ole kuitenkaan tuottavaa ajatustyötä. Keskeytykset ja tauoton työnteko kuormittavat ja hidastuttavat meitä, mikä näkyy nopeasti tuloksissa. Tutkimusten mukaan ajatustyöntekijän keskittymisjänne on enää 47 sekuntia.

Keskittymiskyvystä voi valjastaa itselleen kilpailuedun. Se on taito, jota jokainen voi treenata. Omaan aivokemiaan vaikuttamalla, voi parantaa edellytyksiään tehdä työtä motivoituneesti, keskittyneesti ja tuottavasti. Parantunut keskittymisen taito vaikuttaa myös tutkitusti elämänlaatuun työn ulkopuolella.

Herättelevässä ja inspiroivassa webinaarissa pääset testaamaan oman keskittymiskykysi tilan, saat työkaluja fokuksen parantamiseen ja opit miten omaan aivokemiaan voi vaikuttaa pienilläkin teoilla.

Veera Virintie, neurotieteilijä ja Silta Education -startupin toimitusjohtaja, on suosittu keynote-puhuja, jonka energia on tarttuvaa ja muutokseen sysäävää. Virintie on tiiminsä kanssa kehittänyt kansainvälisesti palkitun keskittymiskyvyn ohjelman, Focus Tiger, jossa keskittymistä ja tuottavuutta parannetaan aivotutkimukseen pohjautuvilla työkaluilla.


Ilmoittaudu viimeistään 4.9. klo 8.30.

Tervetuloa linjoille!

Järjestäjä: Business Partners

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Helsingin Ekonomien sekä paikallista toimintaa järjestävien ekonomi- ja opiskelijayhdistysten jäsenet

Myynti päättyy 4.9.2024 08:30
ilmainen

Määrä:


Myynti päättyy 4.9.2024 08:30
38,00 €

Määrä:


Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:   4.9.2024 09:00
Päättyy:   4.9.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki