18.5.2021 17:00 - 18.5.2021 18:00 Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Ennakoiva urasuunnittelu käytännössä

18.5.2021 17:00

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Viime kuukausina lähes jokainen on joutunut miettimään oman työpaikan pysyvyyttä ja työelämän suuntaa. Tulevaisuudessa työelämä ei ole yhtään vakaampaa, päinvastoin. Myös tulevaisuudessakin kohtaamme yllättäviä ja yhtäkkisiä muutoksia, jotka vaikuttavat arkeen, organisaatioihin ja työpaikkoihin.

Et voi muuttaa maailman ja työelämän epävarmuutta, mutta ennakoivan urasuunnittelun keinoin varmistat, että yllättävissäkin työelämän muutoksissa katseesi on suunnattuna tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tulevaisuudessa urasuunnittelu ei ole enää läsnä muutostilanteissa, vaan se on liima joka sitoo yhteen koko työelämäsi eri vaiheet.

 

Ennakoiva urasuunnittelu käytännössä -webinaarin aikana:

  • Opit mitä ennakoiva urasuunnittelu on ja miksi se on erityisen tärkeää juuri nyt
  • Opit mistä osa-alueista ennakoiva urasuunnittelu muodostuu
  • Saat konkreettisia vinkkejä miten voit hyödyntää ennakoivan urasuunnittelun kautta saatuja oivalluksia erilaisissa työelämän tilanteissa
  • Saat konkreettisia vinkkejä miten hyödyntää ennakoivaa urasuunnittelua esimerkiksi osaamisen sanoittamisessa

 Kenelle tarkoitettu

Ennakoiva urasuunnittelu on tärkeää jokaiselle – olit sitten työnhaussa, opintojaan päättävä tai jo pitkään työelämässä ollut. Webinaari soveltuu juuri sinulle,  joka haluat löytää keinoja miten vahvistaa ja varmistaa omaa tulevaisuuden työelämäkelpoisuutta.

Lyhyesti Tulevasta

Muutostoimisto Tuleva on osallistavan ennakoinnin, strategisen osaamisen ennakoinnin ja ennakoivan urasuunnittelun suunnannäyttäjä. Tulevan monialainen asiantuntijatiimi vahvistaa yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden tulevaisuudenkestävyyttä auttamalla ja innostamalla ottamaan ennakoinnin ja ennakointitiedon hyödyntämisen osaksi arkea. Rakennamme työelämää, jossa ennakointitieto ja ennakointitaidot kuuluvat kaikille – sillä vain niin luodaan tulevaisuudenkestäviä edelläkävijöitä.

"Näemme mahdollisuuksia kaikkialla ja kaikissa. Pidämme katseen tiukasti tulevaisuudessa. Ruokimme uteliaisuutta, rohkaisemme tekoihin."

Kouluttajamme Henna Ojala on innostava ja suosittu puhuja, kouluttaja ja valmentaja. Hän herättelee sekä tuo konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä oman tulevaisuudenkestävyyden osaamisen ja työelämän rakentamiseen.

Osallistuminen

Tilaisuus pidetään virtuaalisesti, Zoom-linkki lähetetään osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Tapahtuma on maksuton Pirkanmaan Ekonomien ja Boomi ry:n jäsenille

Ilmoittaudu 16.5 mennessä

Oikein paljon tervetuloa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 16.5.2021 23:59

Määrä:


Myynti päättyy 16.5.2021 23:59

Määrä:


Lippuja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2021 17:00:00

Päättyy:  

18.5.2021 18:00:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Natalia Niemi

0445396143

natalia.niemi@hotmail.fi

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)