25.4.2023 18:00 - 25.4.2023 19:30 Verkossa

Ekonomiviisut

25.4.2023 18:00

Verkossa

Pidän kaksin käsin kiinni simasta niinku cha cha cha cha cha cha cha!

Virittäydy vappuviikkoon muiden ekonomien ja kylterien kanssa, kun estradille astelee kuumimmistakin kuumin yhtye KUUMAA, joka tulee sammuttamaan Tulipaloa lavalle listahitiksikin muodostuneen kappaleen muodossa. Vapputiistain viimeistelee illan päätteeksi räjähtävän räpähtävällä rokkibiisillä koko kansan tietoisuuteen noussut Käärijä, joka tulee hakemaan kisatunnelmaa Ekonomiviisuista ja vie sen mukanaan Liverpoolissa toukokuussa järjestettäviin Euroviisuihin Suomen edustajana.

Mikä on KUUMAAn jäsenten ikimuistoisin vappu? Miten Käärijä on varautunut siihen, jos viisupaita häviää uudelleen ennen Euroviisuja? Tule chattiin esittämään oma kysymyksesi illan artisteille. Poimimme katsojien kysymyksistä herkullisimmat ja otamme niistä selvää saman tien.

Tapahtumaa ei tallenneta, joten toivottavasti ehdit mukaan linjoille. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille Suomen Ekonomien ekonomi- ja kylterijäsenille.

Vappuviikko, mikä ihana syy juhlia työväen juhlaa!

 

Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille tuntia ennen lähetyksen alkua.

Paikkoja ei enää tarjolla.

KUUMAA

kuumaa.png (80 KB)

Modernin popin kärkinimi KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista popyhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes BrotherusJonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Suurta suosiota nauttivan KUUMAA-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Tulipalo, Siks Kai Mä Oon Sun ja hiljattain julkaisu Ylivoimainen. Oo vielä sekunnin mun ja Tulipalo ovat molemmat ylittäneet platinarajan ja Tulipalo nousi loppuvuodesta 2022 maan soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa, ja biisi voitti tammikuussa 2023 Kuukauden radiobiisi-palkinnon.

 

Käärijä

kaarija.png (52 KB)

Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänisaaliilla voittanut Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen edustaa Suomea Euroviisuissa Liverpoolissa toukokuussa 2023. Käärijä on julkaissut ensimmäisen pitkäsoittonsa Fantastista vuonna 2020 Warner Music Finland & Monsp Recordsilla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   25.4.2023 18:00
Päättyy:   25.4.2023 19:30

Lisätiedot

Krista Salo

040 350 4057

krista.salo@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa