Etelä-Pohjanmaan Ekonomit

29.6.2019 15:00 - 29.6.2019 23:59 Törnävänsaari  Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit kutsuu jäsenistöään uuteen tapahtumaan

Ekonomiprovinssi 2019

Tapahtuma järjestetään Provinssin VIP-alueella lauantaina 29.6. noin klo 15 alkaen. Jos vuodesta 1979 järjestetty ihmisten juhla on jäänyt sinulta kokematta tai haluat kokea sen yhä uudelleen, tervetuloa mukaan! Provinssin VIP-alue on viime vuosina saavuttanut suuren suosion myös yritysten asiakastapahtumana.

vip_viking.jpg (539 KB)

Yhdistys on varannut tapahtumaan 20 VIP-lippua. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä festivaalin VIP-alueelle. VIP-alueelta on erinomaiset näkymät kohti päälavaa. VIP:ssä on tarjolla myös laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. VIP-alueelta löytyy katettu VIP-ruokaravintola ja VIP-vesivessat. VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. 

Voit ilmoittautua mukaan, vaikka sinulla olisi VIP-lippu jo itse hankittuna.

Tapahtuma on avec-tilaisuus. Kukin ekonomijäsen voi kutsua mukaan yhden avecin. Etelä-Pohjanmaan Ekonomien jäsenelle VIP-lipun hinta on 95 euroa ja avecille 125 eur. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhtydessä. Tapahtuman aluksi kuullaan Provinssin järjestäjien puheenvuoro. Ilmoittautuminen on sitova.

Lipun lunastaneet kokoontuvat ennen tapahtuman alkua erikseen ilmoitettavaan paikkaan, jossa liput jaetaan. Alueelta voi halutessaan välillä poistua.

Lauantain 29.6.2019 esiintyjinä ovat varmistuneet mm. JVG, Behemoth (PL), Cult Of Luna (SE), Chisu, CMX (Amphitheatre),  Elastinen, Ellinoora, Gasellit, Henrik!, Juha Tapio, Ruusut, Sini Yasemin, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani ja Vesta

Lisätietoa Provinssin nettisivuilta https://www.provinssi.fi

Pukeutuminen lämpimästi ja sään mukaan. Omien alkoholijuominen tuominen festivaalialueelle on kiellettyä.
Voit tuoda festivaalialueelle yhden tyhjän tai avaamattoman vesi- tai virvoitusjuomapullon (läpinäkyvä ja kooltaan max. 0,5 litraa). Festarialueelta löytyy myös runsaasti vesipisteitä, joissa voit täyttää pullosi. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.
Normaalit festarieväät, kuten leivät, hedelmät, snacksit, karkit yms. ovat sallittuja. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

EPEn jäsen 95€: On loppuunmyyty
Avec 125 eur: On loppuunmyyty
Minulla on jo lippu: 9 kpl jäljellä (/10)

Tapahtumaan on jäljellä 9 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
29.6.2019 15:00
Päättyy:
29.6.2019 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Törnävänsaari
Seinäjoki

Järjestäjä

Jarkko Kallioniemi

040 749 9449

epe@ekonomit.fi

http://www.epekonomit.net

Powered by Eventilla