13.2.2020 17:00 - 13.2.2020 19:30 Dynaset Oy , Menotie 3 , 33470  Ylöjärvi

Yritysvierailu: Dynaset

13.2.2020 17:00

Dynaset Oy

Yritysvierailu Dynasetille

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman.

 

Innovatiivisin teknologia

Dynaset teknologia lisää liikkuvien työkoneiden tuottavuutta, aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin. Yrityksellä on kokemusta kaikista hydrauliikkajärjestelmistä ja asiantuntemusta integraatiosta eri työkonemerkkien kanssa. Yrityksen teknologia perustuu työkoneen hydraulijärjestelmän hyödyntämiseen voimanlähteenä. Hydraulilaitteet toimivat ilman ylimääräisiä moottoreita, määräaikaishuoltoa ja päästöjä – tehden Dynasetista myös kaikkein ekologisimman vaihtoehdon.

 

Parasta laatua

Ammattitaitoinen henkilöstö valmistaa kaikki Dynaset-tuotteet Suomessa. Laadukkain suunnittelu ja valmistus, tarkkaan valikoidut alihankkijat ja osat takaavat kaikkein kompakteimmat, luotettavimmat ja tehokkaimmat hydraulilaitteet. Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpon asennuksen kaikkiin liikkuviin työkoneisiin. Jokainen Dynaset-laite testataan yksilöllisesti ja säädetään asiakasta varten.

 

Tietoa meistä

Dynaset on suomalainen kasvuyritys, joka toimii globaaleilla markkinoilla kaikissa teollistuneissa maissa. Yhteistyöverkostomme kasvaa jatkuvasti. Laajan jälleenmyyntiverkoston lisäksi meillä on myyntiyhtiöt Kiinassa ja Venäjällä. Olemme oman toimialamme luonut pioneeriyritys. Keskeinen osa liiketoimintaamme on auttaa asiakkaita hyödyntämään uutta teknologiaa. Yrityksen laajan tuotevalikoiman, erilaisten tuotesovellusten ja joustavuuden ansiosta pystymme vastaamaan myös vaativimpien ja suurimpien asiakkaiden tarpeisiin. Olemme omistautuneita luomaan kaikkein innovatiivisimpia ratkaisuja kohti uutta ja parempaa konemaailmaa.

 

Lisätietoja www.dynaset.fi

 

Tapahtuma on tarkoitettu Pirkanmaan Ekonomien jäsenille. Tapahtumassa voidaan ottaa kuvia, joita käytetään PME:n viestinnässä. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, ilmoitathan siitä tapahtuman järjestäjälle.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.2.2020 17:00:00

Päättyy:  

13.2.2020 19:30:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Annamari Murtolahti

044 3006283

annamari.murtolahti@gmail.com

Tapahtumapaikka

Dynaset Oy

Menotie 3
33470 Ylöjärvi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet