17.3.2020 19:30 - 17.3.2020 22:00 Tampere-talo , Yliopistonkatu 55 , 33100  Tampere

Club for Five ja Ilmavoimien Big Band Tampere-talossa

17.3.2020 19:30

Tampere-talo

Club for Five ja Ilmavoimien Big Band Tampere-talossa

Kansainvälisestikin tunnettu monipuolinen a cappella -lauluyhtye Club For Five ja Ilmavoimien viihde- ja big band -musiikkiin erikoistunut soittokunta tarjoavat soinniltaan ainutlaatuisen illan. Mahtipontisen ja toisaalta äänen iloittelua tulvivan konsertin ohjelmistossa on Kärjen, Monosen ja Vainion kaltaisten tunnettujen suomalaisten säveltäjien ja lauluntekijöiden rakastettuja kappaleita lauluyhtyeelle ja Big Bandille sovitettuna.

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!

Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Five’n konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin. Yhtye ei kuitenkaan tyydy pelkkään soittimien imitointiin, vaan kaikki yhdistyy saumattomasti taitavaan yhtyelauluun ja musiikilla leikittelyyn. Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

Ilmavoimien soittokunnan kotipaikkana on Jyväskylän varuskunta Tikkakoskella. Soittokunnan tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi monipuolinen konserttitoiminta ympäri Suomen. Soittokunnalle kertyy vuosittain yhteensä n. 120 esiintymistä. Orkesteri on muuntautumiskykyinen niin kokoonpanoiltaan kuin musiikkityyleiltään. Ilmavoimien soittokunta on puolustusvoimien orkestereista ainoa, joka on erikoistunut viihde- ja big band -musiikkiin. Ilmavoimien soittokunnan päällikkökapellimestarina toimii musiikkimajuri Juha Ketola.

Pirkanmaan Ekonomit tarjoaa konsertti-illan jäsenilleen hintaan 28 euroa ja yhdelle seuralaiselle hintaan 35 euroa.
Paketti sisältää konserttilipun ja valitsemasi väliaikatarjoilun.

Konserttiliput jaetaan Tampere-talon pääaulassa klo 19.00 alkaen.

Väliajalla tarjoilu ja varatut paikat kahviosta.

Lippujen varaukset 27.2. mennessä.
Mahdollisuus peruuttaa varaus kuluitta 27.2. asti.

Lisätietoja PME:stä antaa Riina Ainasvuori, sähköposti riina.ainasvuori(a)gmail.com ja puhelin 0400 256 490

 

Ennen konserttia PME:n sääntömääräinen kevätkokous klo 17.30 alkaen Tulli Business Parkissa.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 38 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

17.3.2020 19:30:00

Päättyy:  

17.3.2020 22:00:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Tapahtumapaikka

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet