8.6.2021 09:00 - 8.6.2021 10:30 Oma tietokone

Asiantuntijasta esihenkilöksi: osa 2

8.6.2021 09:00

Oma tietokone

Webinaari on sinulle, joka mietit siirtymistä asiantuntijasta esihenkilön rooliin. Koulutuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan ne tilanteet ja osaamisen alueet, joita hyödyntämällä löydät polkusi kohti esihenkilöroolia.

Koulutuksessa on kaksi jaksoa, joista ensimmäisessä käsitellään esihenkilökompetensseihin ja osaamiseen liittyviä aiheita ja toisessa esihenkilöpotentiaalin osoittamiseen soveltuvia työelämän tilanteita. Koulutus ei vaadi osallistumista molempiin jaksoihin vaan voit halutessasi osallistua jaksoista vain toiseen.

Toisen webinaarijakson tavoitteena on oivalluttaa osallistujaa tunnistamaan niitä työelämän tilanteita, joissa omaa esihenkilöpotentiaalia on mahdollista tuoda esille. Lisäksi jakson aikana tarjotaan vinkkejä ja työkaluja oman työmotivaation tarkasteluun.

Koulutuksen jälkeen:

  • tunnistat lähijohtajaroolissa tarvittavat kompetenssit
  • oivallat itsearvioinnin kautta omat ensisijaiset kehitystarpeesi
  • voit aktiivisesti toimimalla edesauttaa sitä, että potentiaalisi lähijohtajaroolissa huomataan
  • saat työkaluja omien motivaatiotekijöiden tunnistamiseen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valmentaja: Virpi Ojakangas 
Hinta: Maksuton

Valmennus on tarkoitettu Suomen Ekonomien ekonomi- ja KylteriPlus-jäsenille.

Virpi Ojakangas

virpi-ojakangas.png (47 KB)

Virpi Ojakangas (LitM, Associate Certified Coach, Business Coach Master, Certified Career Coach) on johtajuustaidon kehittäjä, esiintyjä ja kansainvälisesti sertifioitu Business Coach. Hänen valmentajauransa ensimmäinen puolisko tuli täyteen huippu-urheilun parissa. Myöhemmin hän on tehnyt mittavan uran yritysmaailmassa henkilöstöjohtamisen ja viestinnän asiantuntijana sekä Suomessa että kansainvälisessä roolissa. Nykyään Virpi on Business Coaching- yrittäjä ja yrityksen Ojakangas Coaching Oy perustaja.

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2021 09:00:00

Päättyy:  

8.6.2021 10:30:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone