3.11.2020 17:00 - 3.11.2020 20:00 Oma tietokone

Antisäätäjä – Fiksun ajankäytön klinikka

3.11.2020 17:00

Oma tietokone

Antisäätäjä – Fiksun ajankäytön klinikka


Huom! Koulutus on siirretty koronavirustilanteen vuoksi lähikoulutuksesta webinaariksi.

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireinen ja stressaantunut. Silti vain murto-osa suunnittelee päivänsä.

Tämä koulutus sopii sinulle, jos tunnistat jonkin seuraavista oireista:

  • ”kiire” on mielestäsi suomen kielen käyttökelpoisin sana
  • teet paljon, saat aikaiseksi vähän
  • pystyt listaamaan loputtomasti tekemättömiä töitä
  • joku keskeyttää koko ajan
  • stressiä pukkaa

Tässä koulutuksessa saat napakan perehdytyksen ja käytännölliset työkalut arvolähtöiseen ajankäytön suunnitteluun. Näiden avulla sählääminen vähenee, keskittymiskyky paranee ja työn laatu ja tehokkuus terhakoituvat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aikataulu:
17.00 Itsen johtamisen merkitys & taidot
Mitä kiire on ja miten voin vaikuttaa siihen?
Antisäätäjä-malli: suunnittelu, mind platter, mitä tilalle?, mikä on riittävän hyvä?, jämäkkyys, arvot, to do, P4-malli, kalenterointi, sähköposti, ensiapupakkaus

18.30 Tauko

18.45 Koulutus jatkuu
20.00 Koulutus päättyy

Kouluttaja: Anna Perho, yrittäjä, inspiraatio-puhuja, valmentaja
Hinta: Maksuton

Koulutus on tarkoitettu vain Suomen Ekonomien ekonomi-jäsenille ja KylteriPlus-jäsenille

Jäsentemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkein prioriteetti. Seuraamme jatkuvasti yleisiä suosituksia ja vallitsevaa tilannetta COVID19-virukseen liittyen. Reagoimme nopeasti, mikäli tilanne niin vaatii. Lue lisää

Anna Perho

perho_1085_170px.jpg (39 KB)

Kouluttaja Anna Perho on ratkaisukeskeinen valmentaja, Peili-valmentaja ja Speakersforumin Vuoden puhuja Runner-up 2016. Anna on kirjoittanut neljä seflhelp-kirjaa, joita on myyty yhteensä noin 15000 kpl.

”Olen toiminut 25 vuotta media-alan yrittäjänä ja vuodesta 2010 lähtien inspiraatiopuhujana ja valmentajana. Valmentajana tärkein tehtäväni on auttaa asiakkaitani näkemään mahdollisuuksia siellä missä he eivät itse niitä vielä huomaa. Toivo ei poista ongelmia, mutta vie niiltä vaikutusvallan. En ole piirileikki-ihmisiä, joten valmentajana harjoitan radikaalia empatiaa: otetaan vastuu, kohdataan tosiasiat tosiasioina - mutta hyväksyvin mielin. Olen suorittanut master-tason opinnot ratkaisukeskeisessä valmennuksessa Lyhytterapiainstituutissa. Lisäksi minulla on Peili-valmentajan pätevyys ja 5Behaviors-sertifikaatti. Hyödynnän valmennuksissani myös ACT-terapian malleja. Hankkimastani hevosenhoitajan koulutuksesta sen sijaan on tässä yhteydessä vähemmän hyötyä, mutta räjäyttäjälupakirjaa olen silloin tällöin harkinnut käyttäväni.”

 

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

3.11.2020 17:00:00

Päättyy:  

3.11.2020 20:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone