5.5.2021 09:00 - 5.5.2021 10:00 oma tietokone

Puntarissa kasvun ja työllisyyden keinot

5.5.2021 09:00

oma tietokone

Webinaari on Akavalaiset yrittäjät AKYn järjestämä keskustelutilaisuus. Pääekonomistit Pasi Sorjonen Akavasta ja Mika Kuismanen Suomen Yrittäjistä esittelevät näkökulmia ja keinoja kasvun vauhdittamiseksi ja työllisyysasteen nostamiseksi. Keskustelua moderoi Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

Pasi Sorjonen 

eventilla-pasi-sorjonen.png (57 KB)

Pasi Sorjonen on Akavan talouspoliittisen vaikuttamisen pääekonomisti. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori Helsingin kauppakorkeakoulusta (nykyinen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu). Pääaineena kansantaloustiede ja sivuaineena tilastotiede ja matematiikkaa. Hänen rahoitusaiheinen väitöskirja käsitteli osakekursseja, osinkoja ja veroja.

Mika Kuismanen

eventilla-mika-kuismanen.png (53 KB)

Mika Kuismanen on suomalainen taloustieteilijä ja Suomen Yrittäjien pääekonomisti. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa finanssineuvoksena ja kansantalousosaston suhdanneyksikön päällikkönä valtiovarainministeriössä, ekonomistina Suomen Pankissa ja Euroopan keskuspankissa sekä tutkijana Valtion taloudellisessa tutkimuksessa.  Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden lisensiaatti Helsingin yliopistosta ja taloustieteen tohtori University College Londonista. Kuismanen on tutkinut muun muassa työn tarjontaa sekä erilaisten verojärjestelmien tehokkuutta ja tulonjakovaikutuksia.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 5.5.2021 08:30

Määrä:


Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

5.5.2021 09:00:00

Päättyy:  

5.5.2021 10:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

oma tietokone