Aktoriksi mentorointiohjelmaan 2/2021

Tervetuloa aktoriksi Suomen Ekonomien valtakunnalliseen mentorointiohjelmaan

Tervetuloa mukaan aktoriksi Suomen Ekonomien marraskuun alussa 2021 alkavaan mentorointiohjelmaan 

Ilmoittautuminen avautuu tällä sivulla 19.8.2021.

Käynnistämme kaksi mentorointiohjelmaa vuosittain. Aikaisempina vuosina ne ovat olleet liveohjelmia pääkaupunkiseudulla, mutta kaksi edellistä sekä seuraavat ohjelmat ovat pääsääntöisesti virtuaalisia ja valtakunnallisia.

Ohjelman virtuaalisen luonteen vuoksi, aktorin ja mentorin täytyy olla valmiita etämentointiin. Mentorointiparin osapuolet voivat sijaita fyysisesti missä päin Suomea vain (tai miksei ulkomaillakin).

Vahvistaaksesi paikkasi sinun tulee tehdä kolme asiaa:

  • 1) Täyttää pakolliset kentät (nimi ja sähköposti) ilmoittautumislomakkeelta

  • 2) Maksaa 200 euron aktorimaksu ilmoittautumisen yhteydessä

  • 3) Täydentää ilmoittaumistietosi ilmoittautumisvahvistuksessa saamasi linkin kautta. Kerro meille lomakkeella itsestäsi ja kehittymistavoitteestasi sekä mentoritoiveistasi. (Lomakkeen tiedot ovat vain Suomen Ekonomien uravalmentajien käytössä)

Teemme parhaamme löytääksemme sinulle mahdollisimman hyvin sopivan mentorin.  Siksi on tärkeää, että kerrot itsestäsi ja toiveistasi mahdollisimman tarkasti ja selkeästi.  Mikäli sinulla on useampia erilaisia vaihtoehtoisia toiveita mentorin taustaan tms. liittyen, kerrothan, mikä toiveistasi on sinulle tärkein.  Ohjelmaan otetaan mukaan noin 30-40 ekonomijäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Ohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti ekonomijäsenille, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet mentorointiohjelmaamme aktorina.  

Ilmoitamme mentorisi yhteystiedot sinulle ohjelman käynnistyessä marraskuun alussa. 

Ohjelmaan sisältyy kattava perehdytys, teematilaisuuksia, sparraustukea ja työkaluja onnistuneen mentoroinnin varmistamiseksi. Pareilla on käytössä muun muassa verkkotyötila työvälineineen, harjoituksineen ja vinkkeineen. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukena koko mentoroinnin ajan.

Tutustu myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin mentorointiin liittyen. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiisi :)

Ystävällisin terveisin 
Kristiina Kurki ja Sirja Kulmala-Portman

kristiina.kurki@ekonomit.fi, sirja.kulmala-portman@ekonomit.fi

P.S.
Voit toki täyttää lomakkeen kokonaisuudessaan jo heti ilmoittautumisvaiheessa, mutta suosittelemme täyttämään lomakkeen myöhemmin ajan kanssa, jotta aikakatkaisu ei tuhoa vastauksiasi ja olet todella miettinyt toiveesi mentorointiin. 

Paikkoja ei tarjolla vielä.
Tapahtuma täynnä

Lisätiedot

Sirja Kulmala-Portman

0443 488 431

sirja.kulmala-portman@ekonomit.fi