Aktoriksi mentorointiohjelmaan

Tervetuloa aktoriksi Suomen Ekonomien valtakunnalliseen mentorointiohjelmaan

Tervetuloa mukaan aktoriksi Suomen Ekonomien marraskuun lopussa 2020 alkavaan mentorointiohjelmaan 

Käynnistämme kaksi mentorointiohjelmaa vuosittain.Aiemmin ne ovat olleet liveohjelmia pääkaupunkiseudulla, mutta seuraavat ohjelmat ovat pääsääntöisesti virtuaalisia ja valtakunnallisia.

Ohjelman virtuaalisen luonteen vuoksi, aktorin ja mentorin täytyy olla valmiita etämentointiin. Mentorointiparin osapuolet voivat sijaita fyysisesti missä päin Suomea vain (tai miksei ulkomaillakin).

Vahvistaaksesi paikkasi sinun tulee tehdä kaksi asiaa:

  • 1) Kertoa itsestäsi ja kehittymistavoitteestasi sekä mentoritoiveistasi lomakkeella, joka löytyy "ilmoittaudu"-painikkeen takaa. (Lomakkeen tiedot ovat vain Suomen Ekonomien uravalmentajien käytössä)

  • 2) Maksaa 200 euron aktorimaksu ilmoittautumisen yhteydessä

Teemme parhaamme löytääksemme sinulle mahdollisimman hyvin sopivan mentorin.  Siksi on tärkeää, että kerrot itsestäsi ja toiveistasi mahdollisimman tarkasti ja selkeästi.  Mikäli sinulla on useampia erilaisia vaihtoehtoisia toiveita mentorin taustaan tms. liittyen, kerrothan, mikä toiveistasi on sinulle tärkein.  Ohjelmaan otetaan mukaan noin 30-40 ekonomijäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Ohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti ekonomijäsenille, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet mentorointiohjelmaamme aktorina.  

Ilmoitamme mentorisi yhteystiedot sinulle ohjelman käynnistyessä. 

Ohjelmaan sisältyy kattava perehdytys, teematilaisuuksia, sparraustukea ja työkaluja onnistuneen mentoroinnin varmistamiseksi. Pareilla on käytössä muun muassa verkkotyötila työvälineineen, harjoituksineen ja vinkkeineen. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukena koko mentoroinnin ajan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi mentorointiin liittyen.  Useimmin kysyttyjä kysymyksiä löydät myös: https://www.ekonomit.fi/tyo/mentorointiohjelma-ukk/

Ystävällisin terveisin 
Kristiina Kurki ja Taija Keskinen

kristiina.kurki@ekonomit.fi, taija.keskinen@ekonomit.fi

P.S.
*Mikäli sinulla on teknisiä haasteita lomakkeen täyttämisessä, viestittele kristiina.kurki@ekonomit.fi. Kenenkään mukaanpääsy ei jää tekniikasta kiinni, joten ei paniikkia :) *

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Lisätiedot

Kristiina Kurki

050 339 5647

kristiina.kurki@ekonomit.fi