16.3.2021 17:00 - 16.3.2021 20:00 Virtuaalinen; oma tietokone tai mobiililaite

Agile bootcamp – ketterä projektinhallinta

16.3.2021 17:00

Virtuaalinen; oma tietokone tai mobiililaite

Osallistu virtuaalivalmennukseen, jossa opit ketterän projektinhallinnan periaatteet!

Koulutus järjestetään simulaationa, jossa saat henkilökohtaisen kokemuksen ketterästä toimintatavasta. Valmennuksen kohderyhmänä ovat kaikki, jotka haluavat oppia soveltamaan ketterän projektinhallinnan periaatteita ja työkaluja omassa työssään.

Valmennuksen sisältö:

  • Ketterän projektinhallinnan periaatteet
  • Roolit, tapahtumat ja työkalut
  • Agile / Scrum -simulaatio
  • Retrospektiivi ja yhteenveto

 

16.3. järjestettävä valmennus on täynnä. Järjestämme kevään aikana toisen vastaavan ryhmän, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Lähetä sähköpostia mari.noppa@gmail.com, jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen toisena ajankohtana. 


Jäsenhinta PME:n ja Boomi Ry:n jäsenille 15 euroa.
Ilmoittaudu mukaan 7.3.2021 mennessä. Valmennuksen maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Kouluttajat:

logo-innotiimi-icg-neu_2017.png (25 KB)

Mikko Lehtonen (DI, KTM) työskentelee Innotiimi-ICG:llä innovaatiokonsulttina ja valmentajana. Aiemmin hän työskenteli pitkään tutkijana ja projektipäällikkönä Aalto-yliopistolla muutosohjelmien ja palvelukehityksen tutkimuksessa. Mikon parasta osaamista ovat ketterän kehittämisen ja kokeilevan kehittämisen prosessit. Viimeaikaisia asiakasorganisaatioita ovat olleet Orion Pharma, VTT, Kiilto Family ja Uudenmaan liitto.

lehtonen_mikko_innotiimi.jpg (33 KB)


Ari Väisänen
 (M.Eng) on toiminut liiketoimintaprosessien kehityskonsulttina vuodesta 2012 lähtien. Hänellä on teollisuustaustaa yli 20 vuotta; toiminut mm. useita vuosia laadunkehitysjohtajana Kiinassa. Syväosaamisalueita ovat ketterän kehittämisen menetelmät, prosessijohtaminen sekä Lean ajattelu ja päivittäisjohtaminen. Ari on Certified Scrum Master ja Lean Six Sigma Black Belt. Viimeaikaisia asiakasorganisaatioita ovat olleet: Orion Pharma, Meyer Turku, Peikko.

vaisanen_innotiimi.jpg (38 KB)

Tapahtuma on täynnä.
Tapahtuma täynnä

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

16.3.2021 17:00:00

Päättyy:  

16.3.2021 20:00:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Mari Noppa

mari.noppa@gmail.com

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen; oma tietokone tai mobiililaite